Novo v ponudbi: televizorji / računalniki / tablice

Preverite

Info

Obvestila

28.02.2017
Novo v HD paketu


Na novo smo dodali v HD paket naslednje programe v HD ločljivosti: Discovery Showcase, DTX Discovery, Eurosport 1, Eurosport 2 in Discovery Science.

Program DTX Discovery HD je tudi v razširjenem paketu namesto Discovery World, ker je slednji prenehal z oddajanjem.


Sprememba cen paketov

Obveščamo vas, da bo Elcatel d.o.o. zaradi spremenjenih pogojev na trgu s 1. 4. 2017 primoran spremeniti cene paketov, ki vključujejo digitalno kabelsko televizijo.  V pakete smo vključili dodatne programe v HD ločljivosti: POP TV, Kanal A, BRIO, KINO in OTO. Cena DTV Začetnega paketa se bo spremenila na 19,90€, vsem ostalim DTV, DUO in TRIO paketom z digitalno kabelsko televizijo se bo cena dvignila za 3,00€.

Naročnik na podlagi določila 2. odst. 129. čl. ZEKom-1 lahko v 30 dneh od objave sprememb brez odpovednega roka in brez sankcije odstopi od naročniške pogodbe, če se s predlaganimi spremembami ne strinja. Ta pravica ne posega v zapadle in neplačane obveznosti naročnikov ter obveznosti izpolnitve pogodbeno dogovorjenih obveznosti naročnikov, vrednost celotnega popusta, ki so ga bili deležni ob vezavi, pa je potrebno vrniti. Več informacij na telefonski številki 01 620 36 02.


Stanje omrežja

Omrežje deluje normalno.

Povezave

Dostop do E-pošte.
Sprememba gesla za E-naslov.
Telefonija: pregled porabe.

E-račun

Oddajte zahtevo za E-račun.

Novo v ponudbi